Bellabaci cupping

Wat is de Bellabaci Cupping Massage

Een langzame en ontspannende massage met het gebruik van de Bellabaci cups die ervoor zorgt dat het lichaam zichzelf ontgift, gecombineerd met deep tissue Zweedse en lymfedrainage technieken, om uitieme genezing te bereiken in korte tijd. De cups trekken het bloed uit de slagaders naar de haarvatten. Het bloed keert dan via de aderen weer terug en wordt gereinigd en afgevoerd. Bellabaci cups hebben geen irriterende werking op het gezicht of lichaam. Het geeft een lichte roodheid; deze is niet blijvend zolang je maar masseert. 

Bellabaci Facial Cups

Facial cupping

Bellabaci Facial cupping! De Bellabaci facial cups hebben een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels (lederhuid en onderhuidsbindweefsel) het geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie, lymfe stimuleert en de fibroblasten die collageen en elastine aanmaakt. Een gezichtsmassage is een geweldige manier om de dagelijkse stress te verminderen en het kan helpen om weer een gezonde jeugdige huid te krijgen.

 

Facial cups 30 min 30 euro 

Body en Facial cups 90 min 85euro

Bellabaci body cups

Met de Bellabaci Body Cups kan je de ideale behandeling uitvoeren en is voor iedereen die o.a. last heeft van; pijnlijke en gespannen spieren, spijsverteringsproblemen, gewrichtspijn, cellulite, hoofdpijn, migraine en striae.

De therapeutische gevolgen van de behandeling met de Bellabaci cap kunnen zijn: het verminderen van obstipatie, activeren van de (huid)stofwisseling, het verbeteren van de elasticiteit van de huid, blokkades worden opgeheven, gifstoffen en afvalstoffen worden afgevoerd en het verbetert de spierspanning.

Bij gebruik op de rug of gespannen, pijnlijk spieren helpt het tevens om vet en vochtophopingen  te verminderen, de doorbloeding te verbeteren en gifstoffen en andere afvalstoffen te elimineren uit je spieren. Het stimuleert de lymfe- en bloedcirculatie.

 

Body cups  30 min 30 euro

Body cups 60min 60 euro